Vëlla dhe motër u kapën me mina në Lezhë, vajza shtatzënë mbërrin...

Vëlla dhe motër u kapën me mina në Lezhë, vajza shtatzënë mbërrin duke qarë në gjykatë

494
0

Kanë mbërritur në gjykatë për tu njohur me masën e sigurisë motër e vëlla, Armand Lukani dhe Amelda Elezi, të cilët u kapën në Lezhë mina me telekomandë.

Gjatë momentit të hyrjes ne Gjykata motër e vëlla kanë shpërthyer në lot, ndërsa babai i tyre tha se jetojnë në kushte të vëshira ekonomike cili jeton në kushte te veshtira ekonomike dhe nuk kanë lidhje me minat.

Amelda Elezi mësohet se është e martuar dhe shtatzënë, ndërsa familjaret nuk kanë pasur mundësi as per te paguar avokatin mbrojtës.

Dy të rinjtë nga Vlora u arrestuan dy ditë më parë në Lezhë pasi iu gjet në çantë bombame  telekomandë që mendohet se do i shisnin me një cmim prej 2500 eurosh.