Vazhdon ndërtimi i Statujës më të lartë në botë në Indi

Vazhdon ndërtimi i Statujës më të lartë në botë në Indi

540
0

Statuja e Unitetit , do të jetë statuja më e lartë në botë kur të përfundojë, ka bërë përparime të konsiderueshme me ndërtimin e saj Projektuar nga Michael Graves Architecture & Design , Statuja e Unitetit do të jetë 182 metra e gjatë dhe do të përshkruaj Vallabhbhai “Sardar” Patel, zëvendëskryeministri i parë i Indisë. Duke qëndruar gati dy herë në lartësinë e Statujës së Lirisë, projekti i Statujës së Unitetit do të përbëhet gjithashtu nga një hotel, kopsht përkujtimor, qendër vizitorësh dhe kilometra rrugë dhe ura për të lidhur statujën në qytetin Kevadia të Indisë.