Vajza e Merita Spahiut një bukuri e rrallë (Foto)

Vajza e Merita Spahiut një bukuri e rrallë (Foto)

672
0

merita

Të gjithë e kanë admiruar për vite me radhë bukurinë e këngëtares Merita Spahiu. Pos zërit, ajo ka pasur e vazhdon të ketë pamje mbresëlënëse, shkruan “Kosovarja”.

Merita e njohur si këngëtare me zë të ëmbël, si bashkëshortja e Nysret Muçiqit e nëna e Albatritit, është gjithashtu edhe nënë e dy vajzave.

Vajza e madhe e Meritës dhe Nysretit ka bukuri të rrallë, ndonëse kurrë nuk e ka shfrytëzuar për të qenë pjesë e botës së spektaklit apo televizionit.

Shperndaje