“Unë ashtu të shoh, si panterë, kam qejf të…”, pasi e ngacmoi...

“Unë ashtu të shoh, si panterë, kam qejf të…”, pasi e ngacmoi për “ballkonin” Kujtim Gjuzi përplaset me ish-Missin (VIDEO)

1315
0

Kryetari i Partisë Konservatore, Kujtim Gjuzi ngjalli debat në emisionin “360 gradë”, sepse quajti ‘panterë’ ish miss-in shqiptar Silvana Bushatin.

Pasi zv.Presidentja e Partisë Konservatore i bëri të qartë Gjuzit se nuk e pranon këtë lloj krahasimi, Linda Rei e ironoizoi me gjeste provokative.

Pjesë nga biseda në studio: 

Laert Vasili: Meshkujt shqiptarë nuk para janë mbajtur në botë për meshkujt të bukur, por të fortë.

Artur Zheji: Cfarë nënkupton mashkull i fortë?

Kujtim Gjuzi: Të bëjnë shumë kalamaj, është e thjeshtë fare kjo.

Artur Zheji: Të bëjnë shumë kalamaj nuk do të thotë të jesh mashkull i fortë.

Silvana Bushati: I fortë, me karakter, jo të bukur. Kjo po humbet dita ditës dhe Kujtimi nuk është në dijeni të tyre. Femrat po kalojnë në një pozicion shumë të fortë, shumë mashkullor. Po e kap nga vetja ime. E shoh veten shumë më të fortë se shumica e meshkujve që ne kemi.

Kujtim Gjuzi: 207 shtete në botë drejtohen nga meshkujt, vetëm 7 nga femrat.

Silvana Bushati: Po se janë egoistë prandaj.

Kujtim Gjuzi: Se ju, pikërisht ju, ti panterë, edhe Helena e Trojës, e shkatërruat për një të dashur vendin.

Silvana Bushati: Unë jam Silvana Bushati dhe mos krahaso fare.

Kujtim Gjuzi: Unë bëra krahasim.

Silvana Bushati: Po jo e ke shumë gabim, nuk ta lejoj fare.

Kujtim Gjuzi: Nuk kam qejf unë të të drejtohem ashtu, cfarë do të bësh?

Kujtim Gjuzi: Sa mirë e pranove atë komplimentin e Zhejit që ta bëri, këtë tjetrën përse nuk e pranon?

Silvana Bushati: Nuk jam pantera pra, cfarë lidhje ka kjo?

Kujtim Gjuzi: Unë ashtu të shoh, si panterë që doni të na gllabëroni të gjithëve.

Artur Zheji: Ti e krahasove me një kafshë, unë thashë se ka bukuri ulëritëse.

Akil Pano: Kjo është gjuha që përdornin tironsit edhe para ’90-ës.

Artur Zheji: Pantera do mish dhe gjak.

Linda Rei: Jam vampir (bën gjeste).

Kujtim Gjuzi: E ke të sigurtë që nuk merr, 0 e ke. Ato shko bëji në ndonjë vend tjetër, jo në studion e Zhejit.