U padit nga Nikolla, Gjykata shpall fajtor ish-deputetin e PD

U padit nga Nikolla, Gjykata shpall fajtor ish-deputetin e PD

482
0

Gjykata ka përfunduar sot gjykimin për ish deputetin e PD, Luciano Boci i paditur për shpifje nga ish ministrja e Arsimit Lindita Nikolla. Në përfundim të gjykimit, trupi gjykues vendosi të shpallë fajtor ish-deputetin Boçi për shpifje dhe fyerje duke e dënuar atë me një gjobë prej 50 000 lëkësh për secilën vepër penale. Me bashkimin e dënimit ish deputeti Boçi dënohet me 70000 lekë gjobë. Ish ministrja Lindita Nikolla paditi ish deputetin demokrat Luaciano Boci, pas akuzave të tij për shkelje në tenderin për dëftesat e shkollave 9-vjecare.