U kap me mina me telekomandë, Gjykata e Lezhës liron nga burgu...

U kap me mina me telekomandë, Gjykata e Lezhës liron nga burgu vëllai i Alketa Vejsiut

352
0

Gjykata e Lezhës ka liruar nga qelia e burgut me shërbim prove Endrit Vejsiun i cili u arrestua 1 vit më parë me 4 mina me telekomandë dhe 3 kg lëndë narkotike.29-vjeçari u shpall fajtor dhe u dënua fillimisht 10 vite burg për veprat penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve” dhe “Mbajtja pa leje dhe prodhimi i armëve, armëve shpërthyese dhe municionit”.

jykata e Lezhës ka liruar nga qelia e burgut me shërbim prove Endrit Vejsiun, vëllai i moderatores Alketa Vejsiu, i cili u arrestua 1 vit më parë me 4 mina me telekomandë dhe 3 kg lëndë narkotike.29-vjeçari u shpall fajtor dhe u dënua fillimisht 10 vite burg për veprat penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve” dhe “Mbajtja pa leje dhe prodhimi i armëve, armëve shpërthyese dhe municionit”.

Vijon….