U dha dy fëmijëve për të ngrënë, por ua mori jetën me...

U dha dy fëmijëve për të ngrënë, por ua mori jetën me një gabim që e bëjmë të gjithë çdo ditë

2960
0

Një nënë është bërë shkaktare për humbjen e fëmijëve të saj. Ajo i ka marr jetën fëmijët e saj pa vetëdije duke u dhënë mëngjesin. Të ditur janë bërë vetëm emrat e fëmijëve Agustin dhe Maria.

 

Nëna e tyre u kishte dhënë mëngjesin fëmijëve para se të shkonin në shkollë. Por pas dy orësh nënën e marrin në telefon për t’i thënë se fëmijët e saj ishin në gjendje të rëndë në spital. Sipas mjekut, fëmijët ishin në gjendje të keqe dhe nuk mund t’i kontrollonte dot ethet e tyre për shkak të një bakteri të quajtur salmonelë.

 

Ky bakter është i pranishëm në ushqime dhe shkatërron organet e fëmijëve nëse ata konsumojnë ushqime të infektuara.

 

Pas disa testeve, mjeku arriti në përfundimin se bakteri ishte marrë nga fëmijët në mëngjes.

 

E ëma kishte përdorur telefonin gjatë kohës që gatuante.

 

Telefonat përmbajnë baktere që përfundojnë në ushqime dhe kanë pasoja fatale për shëndetin.

 

Dy fëmijët ndërruan jetë në spital, ndaj tregoni kujdes kur gatuani.