Tre këngëtarë shqiptarë, për tre shtete të ndryshme do konkurrojnë në Eurovizion

Tre këngëtarë shqiptarë, për tre shtete të ndryshme do konkurrojnë në Eurovizion

459
0

Tre këngëtarë shqiptarë, për tre shtete të ndryshme, do të konkurrojnë në festivalin evropian të këngës, ‘Eurovizion 2018’, që këtë vit mbahet në Portugali. Eugent Bushpepa do të përfaqësojë Shqipërinë, Eleni Foureira, këngëtarja me origjinë nga Fieri do të përfaqësojë Qipron dhe fituesi i Sanremos, Ermal Meta në bashkëpunim me Fabrizio Moro do të përfaqësojnë Italinë në Eurovizion. Është hera e parë që tre këngëtarë shqiptarë, për tre shtete të ndryshme do të jenë konkurrent në festivalin evropian të këngës. Eurovizion këtë vit do të mbahet në Lisbonë, me datë 8,10 dhe 12 maj.