Trajneri i Islandës: E respektojmë Shqipërinë, por duam të ikim në Europian

Trajneri i Islandës: E respektojmë Shqipërinë, por duam të ikim në Europian

332
0

Në konferencën për shtyp ai theksoi se ky takim do të jetë me i vështirë sesa ai i zhvilluar në Rejkjavik, por Islanda kërkon të shkojë në Europian.

TIRANË- Trajneri i Islandës Erik Harmen një konfercnën e sotme për mediat është shprehur se skuadra e tij shpreson për një fitore kundër Shqipërisë. Ai u shpreh se ka respekt për kundërshtarët, por kërkoi që skaudra e tij të përsërsite suksesin që pati në ndeshjen e parë.

Në konferencën për shtyp ai theksoi se ky takim do të jetë me i vështirë sesa ai i zhvilluar në Rejkjavik, por Islanda kërkon të shkojë në Europian.

Është ndeshje e rëndësishme, por ne vijmëë për më të mirën dhe kemi respekt të madh për Shqipërinë. Qëllimi ynë është të shkojmë në Europian. Por, pas ndeshjes shihet nëse jemi të kënaqur me një apo tri pikë. Nuk dua të flas shumë për Shqipërinë, por të flas për ne. Shqipëria ka qenë dhe është ekip i fortë. Me Turqinë ato kanë luajtur mirë, por kanë qenë të pafatë. Por, për mua mbetet e fortë. Ata luajnë në shtëpi dhe do bëjnë më të mirën, do jetë e vështirë midis dy ekipeve të barabarta, siç ishte para tri muajsh në Rejkjaevik.” theksoi Hamren.