Tirana pa drita dy ditët në vijim, ja zonat dhe oraret kur...

Tirana pa drita dy ditët në vijim, ja zonat dhe oraret kur do të stakohet rryma

426
0

Disa zona në kryeqytet do të kenë mungesë të energjisë elektrike dy ditët në vijim, 12-13 nëntor. Sipas OSHEE, rryma do të shkëputet për disa orë, për shkak të rikonstruksionit të kabinave. Sipas njoftimit të OSHEE-së, ndërprerje energjie do të ketë në rrugët “Ibrahim Buzhiqi”, “Rruga e Dibrës”, “Gjin Bue Shpata”, Komuna e Parisit” etj.

Ja zonat dhe oraret kur do të shkëputet rryma:

09:00-12:00

Pjesërisht rrugët: “Ibrahim Buzhiqi”, “Besim Daja”

12:00 -15:00

Pjesërisht rrugët: “Ibrahim Buzhiqi”, “Rruga e Dibrës”

00:00-01:00

Pjesërisht rruga “Gjin Bue Shpata” pranë Drejtorisë së Tatimeve Tiranë

01:15-02:15

Pjesërisht rrugët: “Margarita Tutulani”, “Zef Jubani”

02:30-03:30

Pjesërisht rrugët: “Komuna e Parisit”, “Sulejman Delvina”, pranë Stadiumit “Selman Stërmasit”

09:00 -15:00

Pjesërisht zona e Farkës së Madhe

 

13 Nëntor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Gjolek Kokona”, “Xhanfize Keko”

09:00-12:00

Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”, “Rruga Fortuzi”

09:00-15:00

Pjesërisht zonat: Rinas, Fushë Prezë, Nikël