Tifozët shqiptarë “marrin” hak, fërshëllejnë himnin francez

Tifozët shqiptarë “marrin” hak, fërshëllejnë himnin francez

347
0

Ka nisur me incidente sfida mes Shqipërisë dhe Francës.

Gjatë momentit kur po ekzekutohet himni i miqve, fërshëllimat kanë qënë të shumta nga ana e tifozëve tanë, duke marrë hak në një farë mënyre për atë ngatërresë të himnit tonë rreth 1 muaj më parë në “Stade de France”.