Test psikologjik / Imazhi i parë që dalloni në këtë foto zbulon...

Test psikologjik / Imazhi i parë që dalloni në këtë foto zbulon pikën tuaj më të fortë

402
0

Shumë shpesh, njerëzit priren të përqendrohen në të metat e tyre sesa në pikat e tyre të forta. Madje ndodh që kur dikujt i kërkohet të listojë disa nga “pikat e forta” të tyre, personi në fjalë nuk di çfarë t’i përgjigjet. Çfarë bëni në këto raste? Ky test do të tërhiqet drejtpërdrejt në pavetëdijen tuaj për t’ju ndihmuar të zbuloni një virtyt për të cilin (ndoshta) nuk jeni ende në dijeni ose që nuk e theksoni sa duhet.

 

1 – Varka

 

Varka nuk është në qendër të vizatimit në lidhje me lartësinë, por lëviz drejt pjesës së poshtme të tij. Sidoqoftë, ajo zë një pozicion qendror në lidhje me gjerësinë, kjo është arsyeja pse është një nga elementët që vërehen së pari.

 

Nëse e keni vënë re këtë detaj së pari, ju jeni fjalë për fjalë dikush që ka një mënyrë ekscentrike të të menduarit në krahasim me të tjerët. Fjala “ekscentrik” përdoret shpesh me një kuptim negativ, por të qenit “ekscentrik” thjesht do të thotë të kesh gjithmonë një perspektivë origjinale në mënyrën e të menduarit dhe të vepruarit.

 

Kontributi juaj gjithmonë shërben për të sjellë lajme dhe perspektiva të reja: edhe pse shumë njerëz mund të mos jenë dakord me ju, ata janë gjithmonë të detyruar të pranojnë se ka diçka brilante në mënyrën tuaj të shikimit të botës.

 

2 – Ura

 

Ashtu si varka, ura gjithashtu vendoset në pjesën e poshtme të vizatimit dhe përfaqëson një lloj kalimi midis pjesës së sipërme dhe të poshtme të figurës.

 

Nëse ura është elementi që keni vënë re së pari, kjo do të thotë që ju jeni një person që merrni marrëdhëniet midis njerëzve në konsideratë të madhe. Në fund të fundit, një urë është simbol par excellence i marrëdhënieve njerëzore.

 

Vlera juaj më e madhe është të jeni në gjendje t’i kuptoni njerëzit duke i bërë ata të jetojnë në harmoni. Mund të thuhet se ju jeni në gjendje të nxirrni më të mirën tek ata përreth jush. Kjo është padyshim një nga cilësitë më të rëndësishme që mund të keni.

 

3 – Çifti i të dashuruarve

 

Këto janë dy figurat e vetme njerëzore të përfaqësuara në vizatim dhe janë të vendosura afërsisht në qendër të të gjithë vizatimit. Nëse i keni vënë re këto dy figura para çdo elementi tjetër në vizatim, kjo do të thotë që ju jeni një person në gjendje të kuptoni individët e tjerë fjalë për fjalë me një shikim. Një nga pikat tuaja më të forta është instinkti: ju jeni në gjendje të kuptoni menjëherë nëse një person ka qëllime të mira apo të këqija, nëse ai sillet në një mënyrë të ndershme ose të paqartë. T’ju kapësh nga hunda është e pamundur: duhet të jeni krenarë për këtë!

 

4 – Shtylla e dritës

 

Llamba e rrugës përbën boshtin e simetrisë së dizajnit, pasi e ndan imazhin në dy gjysma vertikalisht. Ky është një nga elementët që vihen re së pari. Nëse e keni vënë re shtyllën e ndriçimit, jeni një person që hyn direkt e në temë. Ju nuk shpërqendroheni nga ajo që po ndodh përreth jush ose çfarë mendojnë njerëzit përreth jush. Ju jeni në gjendje të gjykoni me ekuilibër të madh dhe të shkoni drejt në rrugën tuaj. Ju jeni udhëheqës të lindur!

 

5 – Llambat

 

Dy llambat e vendosura në të djathtë dhe në të majtë të shtyllës së llambës janë dy elemente fokale të vizatimit. Nëse i keni vënë re llambat por menjëherë keni vënë re se ato janë edhe një palë sy që ju vëzhgojnë mund të thuhet se jeni një person shumë i thellë që nuk e lejon veten të ngatërrohet nga paraqitjet dhe që gjykon brendësinë e njerëzve , duke e lënë veten të udhëhiqet nga zemra e tij dhe nga mençuria e vet. Ju jeni në gjendje të jepni gjithmonë këshillat e duhura, është sikur mendja juaj gjithmonë ka arritur të sqarohet edhe në situata që duken komplekse dhe konfuze për të tjerët.

 

6 – Fytyra e burrit

 

Përveç që përmban shumë detaje të vogla, ky dizajn është bërë në një mënyrë për të kompozuar fytyrën e një burri me mjekër. Nuk ka shumë njerëz që shohin fytyrën para çdo detaji tjetër: janë ata individë të rrallë që arrijnë të mbajnë një shkëputje të caktuar nga gjërat, duke arritur të kuptojnë gjërat në tërësi, duke kuptuar plotësisht marrëdhëniet midis pjesëve të ndryshme: një objekt, një grup gjërash ose njerëzish ose një situatë.

 

Ju jeni dikush që mund të shihni pamjen e madhe, ndërsa të tjerët mbeten “të bllokuar” në detaje të vogla. Ju jeni një person plot ide dhe me horizonte të gjera. Kur ta kuptoni siç duhet, mund të jeni udhëheqës të shkëlqyer!