Tentuan për plot 12 minuta që të hapnin derën, grupit të policisë...

Tentuan për plot 12 minuta që të hapnin derën, grupit të policisë u ndodh ajo që nuk e mendonin kurrë (Video)

780
0

Puna policore nuk është e lehtë. Shpesh dalin probleme të paparashikuara dhe ndoshta edhe të pazgjidhshme.

Në këtë video të pabesueshme, shihet njësia speciale e një policie teksa tenton të hapë derën. Edhe pas 12 minutave me tentime të ndryshme, dera sërish nuk hapet dot!

Shikoni videon për më shumë: