‘Telenovela’ Shullazi, shtyhet për në Prill seanca (ARSYEJA)

‘Telenovela’ Shullazi, shtyhet për në Prill seanca (ARSYEJA)

384
0

Shtyhet sërish seanca për çështjen Shullazi.

Seanca do të zhvillohet në datën 8 prill për shkak të mungesës së avokatëve.

Kjo është e gjashta herë që gjyqi ndaj 5 të pandehurve dështon, ndërsa seanca e radhës do të mbahet në 25 mars.

Emiljano Shullazi është dënuar me 14 vite burg nga Gjykata e Krimeve të Rënda. Bashkë me të janë dënuar edhe grupi i tij, përfshirë edhe Gilmando Danin.

Shullazi dhe grupi i tij u shpallën fajtorë nga Gjykata për veprën penale “shtrëngim me anë të kanosjes për dhënin e pasurisë”, në dëm të Ylvi Beqajt.