Të famshmit shqiptarë të shenjës së Peshores

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Peshores

465
0

Që prej 23 shtatorit, jemi në shenjën e Peshores. Peshoret janë natyra të dashura dhe tepër të këndshme, por mund të bëhen edhe të zymtë, sidomos kur marrin urdhëra.

Peshoret shquhen për inteligjencën, janë dëgjues të mrekullueshëm dhe rrallë veprojnë me nxitim. Të lindurit në këtë shenjë kërkojnë gjithnjë harmoninë, megjithatë përfshihen shpeshherë në situata aspak harmonike. Peshoret do ta mohojnë pavendosmërinë e tyre. Megjithatë u duhet thjesht kohë për të vendosur balancën.

Ndër të tjera, ata vlerësohen për komunikimin dhe janë të gatshëm të sakrifikojnë edhe veten për të tjerët. Në të shumtën e rasteve, një Peshore nuk heq kurrë dorë nga qëllimi që i ka vendosur vetes.

Disa prej karakteristikave të mësipërme, me siguri do t’i gjeni te personazhet shqiptarë të lindur në shenjën e Peshores./Anabel

Aurela Gaçe, 16 tetor

Saimir Pirgu, 23 shtator

Lori Hoxha, 19 tetor

Valdrin Sahiti, 19 tetor

Isli Islami, 17 tetor

Enca, 19 tetor

Noizy, 27 shtator

Mozzik, 29 shtator

Armiri Shahini i West Side Family, 4 tetor

Gashi, 4 tetor

Andresa, 17 tetor