Tags Posts tagged with "“zotit të luftës”"

Tag: “zotit të luftës”

FOTOT/ Jeta luksoze e vajzës seksi të serbit Arkan, “zotit të...

Nga vijnë vallë gjithë këto para? Kështu e nis shkrimin gazeta britanike Daily Mail për vajzën e serbit Arkan, Anastasija Raznatoviç. Vajza e Arkan dhe...