Tags Posts tagged with "“Zihen” Noizy dhe Enca"

Tag: “Zihen” Noizy dhe Enca

“Zihen” Noizy dhe Enca

Bashkëpunimi i tyre “Bow Down” është padyshim një nga hitet më të bukura të verës. Por duket se 30 milionë klikimet e këngës në Youtube...