Tags Posts tagged with "zëri që theu qelqet e qiellit"

Tag: zëri që theu qelqet e qiellit

U nda nga jeta në moshë të re/ Çastet e fundit...

Në emisionin Autokton të autores Anila Ahmataj, u trajtua figura dhe vepra e  Hyso Xhaferaj, bilbili i Labërisë! Kallarati është një ndër fshatrat e krahinës...