Tags Posts tagged with "xhiro në Bllok me të shkurtra dhe atlete"

Tag: xhiro në Bllok me të shkurtra dhe atlete

Foto/ Kryeministri Rama i habit të gjithë, xhiro në Bllok me...

Kryeministri Rama e ka kaluar këtë pasdite si një qytetar i zakonshëm, duke ecur në këmbë në zonën e ish-Bllokut në kryeqytet, i veshur...