Tags Posts tagged with "Xhaka ne “versionin” shqiptar"

Tag: Xhaka ne “versionin” shqiptar

Përleshje në fushë, Xhaka ne “versionin” shqiptar

Sistemi VAR është miratuar për përdorim edhe në kampionatin zviceran këtë sezon dhe shkak për polemikat e para rreth tij është bërë Taulant Xhaka....