Tags Posts tagged with "Vogëlushi i Adelina Tahirit sapo tha fjalën e parë dhe nuk është as “mami” as “babi”"

Tag: Vogëlushi i Adelina Tahirit sapo tha fjalën e parë dhe nuk është as “mami” as “babi”

Vogëlushi i Adelina Tahirit sapo tha fjalën e parë dhe nuk...

Vogëlushi i këngëtares së njohur Adelina Tahiri ka thënë fjalën e tij të parë dhe nuk është aspak ajo që ju po mendoni. Personin...