Tags Posts tagged with "vëzhgoj të këqijtë që më rrethojnë"

Tag: vëzhgoj të këqijtë që më rrethojnë

“S’ka folur në Parlament”, Reme Lala u përgjigjet kritikëve dhe tregon...

  Depuetja Reme Lala, ka qenë një ndër më të heshurat në Kuvend në muajt e fundit. Kjo dhe evidentohej dhe në raportin e fundit...