Tags Posts tagged with "“Vetë nuk arrita dot”"

Tag: “Vetë nuk arrita dot”

“Vetë nuk arrita dot”, Rama tregon si Merkel i mbushi mendjen...

  Kryeministri Rama në konferencën e përbashkët të ministrave të Drejtësisë së Rajonit, foli për çeljen e negociatave dhe për marrëdhëniet Kosovë-Serbi. Kryeministri tha se Kosovës...