Tags Posts tagged with "Valer Kolnikaj ja lyp publikisht Albi Nakos"

Tag: Valer Kolnikaj ja lyp publikisht Albi Nakos

“Po ty me sa?”, Valer Kolnikaj ja lyp publikisht Albi Nakos,...

Valer Kolnikaj pa komplekse i kërkon Albi Nakos një ofertë! Së shpejti fillon spektakli “Dance Ëith Me” në Klan Tv, dhe pjesë e tij do...