Tags Posts tagged with "vajza rrihet me kamxhik në sytë e qindra njerëzve! Të qara e ulërima"

Tag: vajza rrihet me kamxhik në sytë e qindra njerëzve! Të qara e ulërima

Seks jashtë martese, vajza rrihet me kamxhik në sytë e qindra...

Një vajzë e re është dënuar në Indonezi me goditje me kamxhik pasi kishte kryer marrëdhenie seksuale dhe nuk ishtë e martuar. Sipas ligjit të...