Tags Posts tagged with "Ushtria rrethon Rinasin me kallash dhe blinda"

Tag: Ushtria rrethon Rinasin me kallash dhe blinda

Si nëpër filma, Ushtria rrethon Rinasin me kallash dhe blinda, ja...

Si është transformuar aeroporti i Rinasit. Blindat dhe forcat speciale kanë rrethuar perimetrin e sigurisë në aeroport. Aeroporti “Nënë Tereza” është blinduar ashtu siç u...