Tags Posts tagged with "Unë zgjedh të jem pozitive"

Tag: Unë zgjedh të jem pozitive

Unë zgjedh të jem pozitive

Kur ballafaqohemi me momente të vështira, gjëja më e keqe që mund të na thonë, dhe që nuk e durojmë dot, janë frazat si:...