Tags Posts tagged with "Unë po pengoj integrimin? Saimir Tahiri shpërthen ndaj të gjithëve: Keni vjedhur nga ’90 dhe s’keni dhënë llogari"

Tag: Unë po pengoj integrimin? Saimir Tahiri shpërthen ndaj të gjithëve: Keni vjedhur nga ’90 dhe s’keni dhënë llogari

Unë po pengoj integrimin? Saimir Tahiri shpërthen ndaj të gjithëve: Keni...

Saimir Tahiri në Konference për mediat: “Prita dy javë të flas në parlament, por më pengoi cizmja dhe mielli. Para 6 muajsh filloi për...