Tags Posts tagged with "Unaza më e shtrenjtë në botë me 7.777 diamante"

Tag: Unaza më e shtrenjtë në botë me 7.777 diamante

Unaza më e shtrenjtë në botë me 7.777 diamante, çmimi marramendës

Një unazë rekord-thyese përmban 7.777 diamante dhe që është vlerësuar me çmim prej 4.4 milionë dollar.   “Lakshikaa Jewels” nga Mumbai, India, kanë krijuar këtë unazë...