Tags Posts tagged with "“Turpërohen” miliarderët"

Tag: “Turpërohen” miliarderët

“Turpërohen” miliarderët, të qeshura pafund në varrimin e gjyshes

Modelet më të famshme në botë, Bella dhe Gigi Hadid kanë kaluar një ngjarje të dhimbshme në familje. Gjyshja e tyre është ndarë nga...