Tags Posts tagged with "togëza e rripit…” Albi Nako shfryn ndaj vajzave shqiptare"

Tag: togëza e rripit…” Albi Nako shfryn ndaj vajzave shqiptare

“Të vlerësojnë nga marka e makinës, togëza e rripit…” Albi Nako...

Bota gjithnjë e më shumë po bëhet materialiste, ndërsa shpesh njerëzit mund të gjykohen për atë që kanë, sesa për atë që janë. Dhe...