Tags Posts tagged with "Tirana sërish me stakime të energjisë"

Tag: Tirana sërish me stakime të energjisë

Punimet në rrjet, Tirana sërish me stakime të energjisë, ja oraret...

Vijojnë dhe javën e ardhshme punimet për rikonstruksionin e kabinave, çka do të sjellë ndërprerjen për disa orë të energjisë elektrike, në disa zona...