Punimet në rrjet, Tirana sërish me stakime të energjisë, ja oraret dhe...

Punimet në rrjet, Tirana sërish me stakime të energjisë, ja oraret dhe zonat që do të kenë ndërprerje

254
0

Vijojnë dhe javën e ardhshme punimet për rikonstruksionin e kabinave, çka do të sjellë ndërprerjen për disa orë të energjisë elektrike, në disa zona në Tiranë. OSHEE

Më poshtë OSHEE njofton ndërprerjen për datën 7 tetor:

 

Njoftim për abonentët Tiranë

Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datën 7 Tetor do të stakohet energjia në këto zona

Oraret

09:00-15:00

Pjesërisht rruga e Dibrës, rruga “Ibrahim Buzhiqi”

rruga “Mahmut Fortuzi” pranë Drejtorisë  Rajonale të OSHEE Tiranë

 

11:00-14:00

Pjesërisht zona midis rrugës së Barikadave dhe rrugës “Siri Kodra”

 

10:00- 12:00

Pjesërisht rruga “Ludovik Shllaku”, pranë sheshit “Avni Rustemi”