Tags Posts tagged with "Tinguj misterioz të paidentifikuar kapen në regjistrimet e stratosferës"

Tag: Tinguj misterioz të paidentifikuar kapen në regjistrimet e stratosferës

Tinguj misterioz të paidentifikuar kapen në regjistrimet e stratosferës

Balonat gjigante diellore u dërguan në stratosferë për të regjistruar disa tinguj – dhe mikrofonët kapën disa prej tyre.   Stratosfera është shtresa e dytë e...