Tags Posts tagged with "Tërmeti angazhon dhe priftërinjtë italianë"

Tag: Tërmeti angazhon dhe priftërinjtë italianë

Tërmeti angazhon dhe priftërinjtë italianë, grumbullojnë 500 mijë euro për fatkeqësinë...

Kryesia e Konferencës së Ipeshkvijve italianë ka dhuruar 500 mijë euro për viktimat e tërmetit tragjik që goditi Shqipërinë orët e para të mëngjesit...