Tags Posts tagged with "“Të vlerësojnë nga marka e makinës"

Tag: “Të vlerësojnë nga marka e makinës

“Të vlerësojnë nga marka e makinës, togëza e rripit…” Albi Nako...

Bota gjithnjë e më shumë po bëhet materialiste, ndërsa shpesh njerëzit mund të gjykohen për atë që kanë, sesa për atë që janë. Dhe...