Tags Posts tagged with "të qeshura pafund në varrimin e gjyshes"

Tag: të qeshura pafund në varrimin e gjyshes

“Turpërohen” miliarderët, të qeshura pafund në varrimin e gjyshes

Modelet më të famshme në botë, Bella dhe Gigi Hadid kanë kaluar një ngjarje të dhimbshme në familje. Gjyshja e tyre është ndarë nga...