Tags Posts tagged with "të falur nga Zoti"

Tag: të falur nga Zoti

Të dënuar nga ligji, të falur nga Zoti

Zenun Luca u mbyll në burg pa mbushur ende 29 vjeç dhe tashmë që pret të lërë qelitë është 47 vjeç. Ai u shpall...