Tags Posts tagged with "Të dënuar nga ligji"

Tag: Të dënuar nga ligji

Të dënuar nga ligji, të falur nga Zoti

Zenun Luca u mbyll në burg pa mbushur ende 29 vjeç dhe tashmë që pret të lërë qelitë është 47 vjeç. Ai u shpall...