Tags Posts tagged with "të ardhurat rritje me 40.5 miliardë lekë"

Tag: të ardhurat rritje me 40.5 miliardë lekë

Ibrahimaj: Ekonomia vijon ritmet pozitive, të ardhurat rritje me 40.5 miliardë...

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë Delina Ibrahimaj deklaroi sot se ritmet pozitive të ekonomisë kanë vijuar edhe në gjysmën e parë të këtij viti. Sipas...