Tags Posts tagged with "Takim Basha-Meta në fshehtësi? Diskutuan për më shumë se një orë"

Tag: Takim Basha-Meta në fshehtësi? Diskutuan për më shumë se një orë

Takim Basha-Meta në fshehtësi? Diskutuan për më shumë se një orë

Presidenti Ilir Meta dhe kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha raportohet se janë takuar në fshehtësi të plotë. Për më shumë se një orë,...