Tags Posts tagged with "‘Surrelit ja kanë bërë glasën’. Grida Duma komenton ‘bunkerin’ e Ramës"

Tag: ‘Surrelit ja kanë bërë glasën’. Grida Duma komenton ‘bunkerin’ e Ramës

‘Surrelit ja kanë bërë glasën’. Grida Duma komenton ‘bunkerin’ e Ramës

Ish-deputetja Partisë Demokratike ka dhënë së fundmi një intervistë ndryshe rreth jetës së saj personale dhe si politikane. E ftuar në “3shat”, në një...