Tags Posts tagged with "Studim i Harvardit: Puna manuale mund të rrisë numrin e spermës me gati 50%"

Tag: Studim i Harvardit: Puna manuale mund të rrisë numrin e spermës me gati 50%

Studim i Harvardit: Puna manuale mund të rrisë numrin e spermës...

Meshkujt me punë kërkuese fizike u zbulua se kishin numër më të lartë të spermës dhe nivele të testosteronit sesa punonjësit me jakë të...