Tags Posts tagged with "Studenti i kërkon llokume ministres për martesën në prani të Ramës"

Tag: Studenti i kërkon llokume ministres për martesën në prani të Ramës

Studenti i kërkon llokume ministres për martesën në prani të Ramës

Ministrja e Arsimit, Besa Shahani nuk po bën muaj mjali, pas martese. Ajo është rikhtyer menjëherë në punë dhe këtë të hënë është në...