Tags Posts tagged with "Sozia e Xhemi Shehut e ka emrin Martin"

Tag: Sozia e Xhemi Shehut e ka emrin Martin

Sozia e Xhemi Shehut e ka emrin Martin

Xhemi Shehu ka një sozi dhe atë e ka brenda familjes. Ai është djali i saj i madh, Martini i cili është rritur shumë...