Tags Posts tagged with "Sot mos dhuro asgjë kur e ke dhunuar gjithmonë femrën!"

Tag: Sot mos dhuro asgjë kur e ke dhunuar gjithmonë femrën!

Sot mos dhuro asgjë kur e ke dhunuar gjithmonë femrën!

Ti sot mos i bëj asnjë dhuratë, asnjë lule mos i dhuro, nëse gjatë gjithë vitit  ti e ke dhunuar fizikisht dhe psikologjikisht, e...