Tags Posts tagged with "S’ka integrim në BE"

Tag: S’ka integrim në BE

S’ka integrim në BE, pa ruajtur lirinë e mediave dhe shprehjes/...

  “Nuk mund të ketë përparim në rrugën drejt Bashkimit Evropian pa ruajtur lirinë e medias dhe lirinë e shprehjes! Kjo është arsyeja pse ne...