Tags Posts tagged with "“S’ka folur në Parlament”"

Tag: “S’ka folur në Parlament”

“S’ka folur në Parlament”, Reme Lala u përgjigjet kritikëve dhe tregon...

  Depuetja Reme Lala, ka qenë një ndër më të heshurat në Kuvend në muajt e fundit. Kjo dhe evidentohej dhe në raportin e fundit...