Tags Posts tagged with "Si në dasmë"

Tag: Si në dasmë

Si në dasmë, Ermal Mamaqi ja merr valles, Jul Deda ‘e...

Filmi "I Love Tropoja ka përfunduar, dhe kasti i aktoreve kanë bërë një festë përmbyllëse në një ambjent ku janë mbledhur të gjithë duke...