Tags Posts tagged with "Shqipëria merr presidencën e Nismës së Evropës Qendrore nga 1 janar 2024"

Tag: Shqipëria merr presidencën e Nismës së Evropës Qendrore nga 1 janar 2024

Takimi i Ministrave të Punëve të Jashtme, Shqipëria merr presidencën e...

Zëvendësministri për Evropën dhe Punët e Jashtme z. Besart Kadia mori pjesë në takimin e Ministrave të Punëve të Jashtme të Iniciativës së Evropës...